Ексклюзиви
четвер, 04 жовтня 2012 00:45

Відео із камери Луценка оприлюднив один із телеканалів

Автор: фото з сайта www.tsn.ua
 

Ліжко в камері Менської колонії №91 в Чернігівській області. Тюремники кажуть, що на ньому спить екс-міністр внутрішніх справ 47-річний Юрій Луценко. На бильці — аркуш із фотографією ув'язненого, датами початку та кінця строку "26.12.2010 — 26.12.2014".

Відео із камери Луценка оприлюднив один із телеканалів. Під час відвідання колонії журналістам не дозволили зустрітися з екс-міністром. Мовляв, він відмовився від побачення через погане самопочуття.

"Я, Луценко Ю. В., дізнався про чергову брехню ДПС, яка 2 жовтня заявила, що я нібито відмовився від спілкування із журналістами". — пише колишній урядовець. Його заяву опублікувала прес-служба "Народної самооборони". — Більше того, як виявилося, усі ці дні, коли я перебував на ліжковому режимі, приймав знеболюючі, а тиск сягав 160/120, ДПС поширювало інформацію, що Луценко здоровий, за меддопомогою не звертався. Заявляю, що все це — повна і нічим не прикрита брехня.

Дружина Луценка Ірина говорить, що в її чоловіка можливе запалення нерва, тому що в нього відмовляє ліва рука. Лікування в колонії не надають.

Зараз ви читаєте новину «Відео із камери Луценка оприлюднив один із телеканалів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути