понеділок, 01 грудня 2008 16:36

У Литвина розповідають про домовленості БЮТ і "Регіонів"

У Литвина розповідають про домовленості БЮТ і "Регіонів"

Народний депутат від Блоку Литвина 45-річний Олег Зарубінський стверджує, що знає про домовленості зі створення коаліції між БЮТ та "Регіонами". Про це він заявив у суботу.

— Переговори йдуть достатньо успішно, і вже перейшли навіть на кадрові моменти, — запевняє нардеп.

Про конкретні посади він не знає. Але додає, що його політична сила в цьому участі не бере.

— Я не знаю, звідки в Зарубінського така інформація. Можливо, такими заявами він хоче підняти свій статус, — каже нардеп від БЮТу Ольга Боднар, 43 роки. — Насправді йдуть переговори лише із "Нашою Україною" та Блоком Литвина.

Депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов, 55 років, натомість каже, що вони ведуть переговори з усіма фракціями. Але об"єднуватися готові лише на умовах Партії регіонів.

— Чим ближче до виборів, то більше стукають у наші двері з усіх партій, — каже він.

Нардеп від Партії регіонів Тарас Чорновіл, 44 роки, заяви про коаліційні переговори БЮТ і ПР називає перебільшеними. Він вийшов із "Регіонів" у вересні на знак протесту проти зриву домовленостей про коаліцію із "тимошенківцями".

— Очевидно, групи, які вели переговори із БЮТ про коаліцію ще влітку, активізувалися й пішов витік інформації назовні, — припускає він.

Чорновіл говорить, що шанси на створення такої коаліції мізерні. Хіба що цього справді захоче лідер Партії регіонів Віктор Янукович.

— Зараз він з інформаційного поля зник, незадоволений своїм статусом, — внутрішньопартійна ситуація гірше нікуди. Бо коли все гаразд і він впливає на події, то ми бачимо його на каналах, для нього замовляють інтерв"ю. Тому навряд чи він веде переговори із Тимошенко, — підсумовує Чорновіл.

Зараз ви читаєте новину «У Литвина розповідають про домовленості БЮТ і "Регіонів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути