пʼятниця, 16 листопада 2012 07:15

Тимошенко схудла і мало рухається

Колишній прем'єр 51-річна Юлія Тимошенко, яка лікується в харківській лікарні Укрзалізниці, станом на четвер голодує 17-й день. Так вона протестує проти фальсифікацій на парламентських виборах.

Тимошенко не відповіла на заклик соратників припинити голодування. У вівторок таке звернення їй передали однопартійці Сергій Власенко, Андрій Кожем'якін та Сергій Сас. Підтримали цей заклик і керівництво "Свободи" та УДАРу.

Однопартійці просять, щоб Юлія Тимошенко припинила голодування, оскільки це може бути небезпечними для її здоров'я і життя.

Зараз Юлія Володимирівна схудла, більшість часу лежить, не може самостійно рухатися, зі слів депутата-"бютівця" 55-річного Сергія Саса.

— Відверто кажучи, на неї було важко дивитися, — розповідає. — Я був у неї декілька тижнів тому, ще до того, як вона почала голодувати, тому маю з чим порівняти. Зараз вона виглядає змарнілою, але намагається себе вести бадьоро. У мене склалося враження, що тримається з останніх сил. Видно, що їй тяжко.

Цього тижня Тимошенко мають відвідати лікарі німецької клініки "Шаріте". Вони  стурбовані голодуванням екс-прем'єра.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко схудла і мало рухається». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути