пʼятниця, 20 січня 2012 06:45

Тимошенко отруїли талієм

Кажуть, що чернівецький лікар-токсиколог, кандидат медичних наук Володимир Білоус написав у своїй статті, що екс-прем'єра Юлію Тимошенко отруїли талієм.

— Талій і його сполуки за ступенем небезпечності належать до першого класу отруйних речовин, — пояснює Білоус. — Є смертельною отрутою повільної дії й отрутою спецслужб. Часто використовується для знищення політичних опонентів. Наприклад, 2003 року ним отруїли депутата російської Держдуми, політичного діяча, журналіста Щекочихіна та 2006-го співробітника ФСБ Росії Литвиненка. З допомогою талію полюбляв знищувати опонентів і небезпечних йому своїх генералів іракський диктатор Саддам Хусейн. Практикував отруєння навіть ув'язнених супротивників. Характерні ознаки — на блідій шкірі з'являються крапкові крововиливи і синці. Починають турбувати носові кровотечі, біль за грудниною. Стан здоров'я й особливо зовнішній вигляд хворої Юлії Тимошенко сильно вразили Ніну Карпачову. Дивно, чому жодного разу стан і особливо зовнішній вигляд хворої не вразили не тільки прокурорів, а й лікарів?

Ще в середині серпня заступник Тимошенко по "Батьківщині" 47-річний Олександр Турчинов заявив, що у Тимошенко на тілі з'являються синці.

— Деякі з них — понад 15 сантиметрів, — заявив уже в листопаді Турчинов.

— Талієм труїли ще у часи КДБ. Це радіоактивний елемент, який підмішують у чай. Від нього наступає також облисіння, — розповідає генерал-лейтенант Служби безпеки у запасі 66-річний Олександр Скіпальський. — Десь наприкінці 1950-х, пам'ятаю, талієм труїли одного антирадянщика-дисидента, який попросив притулку в Західній Німеччині. Там чітко встановили діагноз і вилікували його.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко отруїли талієм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути