Ексклюзиви
пʼятниця, 06 березня 2009 18:14

Тимошенко назвала Хорошковського напомадженою істотою

Засідання уряду в середу прем"єр-міністр Юлія Тимошенко, 48 років, перенесла на 2 год. пізніше. Вона зустрічалася із автоперевізниками, які протестують. Пообіцяла їм домовитися з міліцією, аби не чіпали їхні мітинги.

— На СБУ в даному випадку вплинути не можу, бо вона підкоряється президентові. Що стосується МВС, то тут проблем не буде. Я сама подзвоню Луценкові й нагадаю йому, як ми теж стояли в акціях протесту і нас шманали по наметах, — запевняє вона.

Після спілкування з автомобілістами по обіді Тимошенко починає засідання уряду. Розповідає про підсумки надходжень до бюджету за попередні два місяці. Каже, що і митниця, і податкова перевиконали план.

— У кризу жити важко, податків платять менше, але податківці й митники достойно виходять із цієї ситуації, — говорить прем"єр.

Каже, що не може оминути події навколо "Нафтогазу". Напередодні там побилися нардепи-"бютівці" із працівниками Служби безпеки. Останні приїхали вилучити документи про розмитнення газу. В СБУ підозрюють, що деякі посадовці "Нафтогазу" провели махінації і незаконно заволоділи 6,3 млрд кубометрами газу. За версією Тимошенко, митниця і спеціальні служби "Нафтогазу" розмитнили газ на користь держави. А перший заступник голови СБУ Валерій Хорошковський затримав того, хто поставив печатку для розмитнення. Каже, що Хорошковський пов"язаний із компанією "РосУкрЕнерго" та її співвласником Дмитром Фірташем.

— Ця напомаджена істота з манікюром, педикюром і бріоліном на голові, пан Хорошковський, прямо із салону краси вийшов на трибуну Верховної Ради і спокійно з посмішкою доповідав, що він кинув за ґрати людину! — обурюється Тимошенко. — І в кінці дня президент сказав, що це робиться за його дорученням. Тому що одна компашка.

За кілька годин свою прес-конференцію проводить Валерій Хорошковський, 40 років.

— Якщо Юлії Володимирівні подобаються немиті, брудні, із довгими нігтями чоловіки, то я в цьому сенсі нічим їй допомогти не можу, — іронізує він у відповідь на висловлювання прем"єрки.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко назвала Хорошковського напомадженою істотою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути