Ексклюзиви
пʼятниця, 23 лютого 2018 05:35

Суд скасував дозвіл на затримання Димінського

19 лютого Апеляційний суд Києва скасував ухвалу Печерського райсуду про затримання бізнесмена 63-річного Петра Димінського. Його мали заарештувати та доправити в суд для обрання запобіжного заходу.

Петро Димінський — власник львівського футбольного клубу "Карпати". Торік 18 серпня "Мерседесом" в'їхав у "Опель" 31-річної Наталії Тріли. Жінка загинула. Провину за ДТП узяв на себе охоронець мільйонера Андрій Борщ, 43 роки. Димінський вилетів у Швейцарію. Досі не повернувся. Його представники заплатили грошову компенсацію матері загиб­лої Марії Трілі. Вона відмовилася від претензій. Однак експерти довели, що за кермом був бізнесмен. 12 грудня Димінського оголосили в розшук.

"За результатами розгляду апеляційної скарги суд прийняв ухвалу, якою відмовив у застосуванні щодо Димінського запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Суд дав належну оцінку безпідставності обраного запобіжного заходу", — написав у "Фейсбуку" адвокат бізнесмена Микола Лисий.

Також Печерський райсуд скасував постанову прокурора про закриття кримінального провадження проти охоронця Димінського Андрія Борща.

Зараз ви читаєте новину «Суд скасував дозвіл на затримання Димінського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути