Ексклюзиви
вівторок, 07 грудня 2010 01:30

Сестра Льовочкіна змінила прізвище

Молодша сестра глави Адміністрації президента Сергія Льовочкіна нардеп-"регіонал" 33-річна Юлія Новікова повернулася до дівочого прізвища. Тепер вона Юлія Льовочкіна. Її дані оновили на інтернет-сайті Верховної Ради.

Колеги по фракції кажуть, що Льовочкіна любить дівоче прізвище більше за нове. Тільки тому, мовляв, і вирішила його змінити. Сама вона цього не коментує.

Чоловік депутатки — бізнесмен Арсеній Новіков. Кажуть, що кілька років тому Сергій Льовочкін влаштовував його в "Укрспецекспорт", а потім у "Нафтогаз". Де зараз працює Новіков, невідомо.

Недавно також змінила прізвища дружина мільярдера Віктора Пінчука й донька колишнього президента Леоніда Кучми. За першим чоловіком вона була Оленою Франчук. Коли одружилася вдруге, не хотіла міняти прізвища із солідарності із сином від першого шлюбу — Романом. Коли тому виповнилося 18 років, Олена взяла прізвище другого чоловіка — Віктора Пінчука.

Зараз ви читаєте новину «Сестра Льовочкіна змінила прізвище». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути