середа, 16 вересня 2009 07:17

Із ТигрЮлею не дозволяють фотографуватися

— А чего это со всеми тигрятами фотографируют, а с этим нельзя? — обурюється відвідувачка ялтинського зоопарку "Казка" в Криму. — Мне этот беленький очень нравится.

За 30 грн працівники зоопарку дозволяють зайти в клітку та сфотографуватися з трьома тигренятами. До четвертого — не підпускають.

— Із білим не можна, — кричить через ґрати працівник зоопарку в картатій сорочці. — Це — ТигрЮля. Її нам Тимошенко подарувала.

— Так это Тимошенко запретила с ним фотографироваться? Зачем тогда было на весь Луганск этого тигренка пиарить! — фиркає відвідувачка та йде далі.

Кілька тижнів тому бенгальську тигрицю-альбіноса подарували прем"єрці Юлії Тимошенко учасники й організатори Всеукраїнського фестивалю "Чорноморські ігри" в місті Скадовськ на Херсонщині. Зі сцени вона жартома пообіцяла, що коли тигриця підросте, то братиме її на переговори. За кілька днів передарувала тварину Ялтинському зоопарку.

Відвідувачів, які хочуть сфотографуватися з тигренятами, запускають до клітки в порядку черги. Парам дозволяють зайти вдвох. Працівники зоопарку за передні лапи піднімають тигренят, садять їх на руки відвідувачам. Тварини мляві, не реагують. ТигрЮлю не чіпають. Вона спить на сонці в кутку клітки.

Керівник зоопарку Олег Зубков назвав ТигрЮлю фантастичним подарунком. Пообіцяв виділити їй окремий вольєр і почати шукати пару. ТигрЮля — єдиний білий тигр на території України. Тимошенко виділила гроші на річне утримання тварини. У день одне тигреня з"їдає близько 15 кг м"яса. Тож у місяць його утримання обходиться приблизно в 5 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Із ТигрЮлею не дозволяють фотографуватися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути