середа, 14 вересня 2011 07:15

Проти Волги порушили другу кримінальну справу

Під час розслідування кримінальної справи щодо отримання хабара екс-керівником  Держкомфінпослуг 43-річним Василем Волгою відкрилися нові обставини. Волга незаконно влаштував свого водія головним спеціалістом одного з підвідомчих відділів, кажуть у Генпрокуратурі. Через це проти колишнього керівника Держкомфінпослуг порушили другу кримінальну справу.

— Інформацію щодо нового обвинувачення я побачив в інтернеті, — розказує 38-річний Євгеній Солодко, адвокат Василя Волги. — Постанову про порушення нової кримінальної справи не надавали ні мені, ні підзахисному. Останній раз бачив Волгу тиждень тому. Моральний стан його добрий. Але поганий фізичний — у нього застаріла хвороба хребта. Пару років тому йому робили операцію, через біль не може ходити. Зараз він п'є міцні знеболювальні препарати. Якщо продовжить їх вживати — знищить шлунок, якщо перестане — не зможе рухатися. Уже другий місяць, як він заарештований. Фактично, термін його тримання під вартою і, власне, термін кримінальної справи подовжені до листопада.

Василя Волгу затримали 19 липня за підозрою в отриманні хабара $500 тис.

Зараз ви читаєте новину «Проти Волги порушили другу кримінальну справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути