Ексклюзиви
вівторок, 23 січня 2018 07:05

Президент відпочивав на Мальдівах і в Карпатах

Президент Петро Порошенко, 52 роки, під час новорічних свят відпочивав із родиною у Карпатах і на Мальдівах.

"Новий рік президент зустрічав удома в сімейному колі. Кілька днів провів у державній резиденції Гута на Івано-Франківщині. Також здійснив приватну поїздку на Мальдіви задля короткого відпочинку. Її оплатив із власного рахунку. Це буде відображено в його електронній декларації. Інформацію оприлюднили вже після поїздки з міркувань безпеки", — повідомили в Адміністрації президента журналістам.

На Мальдівах президент був із 1 до 8 січня. На відпочинок витратив щонайменше $500 тис. — це майже 14 млн грн, ідеться у розслідуванні програми "Схеми".

"У відпустці з президентом перебували троє чоловіків, п'ять жінок і двоє дітей. На Мальдіви літали приватним літаком. Його взяли в оренду у турецької авіакомпанії. Разом із простоєм упродовж відпустки це обійшлося президенту у майже 154 тис. євро", — опублікували деталі журналісти.

Родина оселилася в найдорожчій віллі п'ятизіркового готелю "Чевал Бланк" на окремому острові. Окрім основ­ної вілли з басейном, там є ще одна гостьова, причал для човнів, зона спа, місце для обіду на свіжому повітрі та свій пляж. Оренда коштувала не менш як $46 тис. на добу. Дайвінг, водний спорт, човни обійшлися ще у $18 705.

Президентська резиденція "Синьогора" розташована в селі Гута Богородчанського району Івано-Франківської області. Торік її утримання коштувало державі 22,5 млн грн.

Мальдівська республіка — країна в північній частині Індійського океану. Розташована на 1196 коралових островах, заселені 203 з них.

Зараз ви читаєте новину «Президент відпочивав на Мальдівах і в Карпатах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути