вівторок, 24 квітня 2018 00:20

Нардеп Балицький назвав теперішню владу окупаційною

— Все мы помним, как вели себя фашисты в нашей стране. Переименовывали улицы, ломали памятники, стирали нашу память. То же самое делает и действующая власть. Поэтому эта власть — оккупация, — говорить народний депутат із фракції "Опозиційний блок" 48-річний Євген Балицький в ефірі одного телеканала.

Напередодні він заявив, що на Донбасі немає російських військ, а провідника українських націоналістів Степана Бандеру назвав польським терористом. Уперше пройшов у парламент від Партії регіонів 2012 року. 2014-го переміг на одному з виборчих округів у Запорізькій області, увійшов у фракцію "Опозиційного блоку".

— Потрібно відправити Балицького в Широкино, під Бахмут або Станицю Луганську. Тоді зрозуміє, що відбувається в країні, і які злочини чинить Росія на Донбасі, — говорить блогер Сергій Іванов, 41 рік.

— Балицький потрапив до Верховної Ради через політичну імпотенцію президента, парламенту, Служби безпеки. Побачити його за ґратами не вийде. Не існує спеціального нормативного акту, який обмежує висловлювання політиків. Нам потрібен документ, за яким можна буде притягувати до відповідальності за невизнання російської окупації Криму й Донбасу, як це зробили з Голодомором.

Найбільше питання — чому з Балицьким не працює Служба безпеки України?

Зараз ви читаєте новину «Нардеп Балицький назвав теперішню владу окупаційною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути