пʼятниця, 25 листопада 2011 05:30

Луценка виправдовують 46 свідків

25 листопада минає 335-й день перебування за ґратами екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. Його звинувачують у незаконному нарахуванні своєму водію Леонідові Приступлюку зарплати та виділенні квартири.

Учора в суді свідчив брат екс-міністра Сергій Луценко, 51 рік. Він 2002 року порадив братові взяти Приступлюка на роботу. Кажуть, шофер возив їхнього батька. Прокурор попросив свідка охарактеризувати брата та його водія.

— Розкажи, чи є в мене схильність до розкрадання державного бюджету, — коментує під сміх залу 46-річний Юрій Луценко. Як підсудного, його тримають у клітці.

— З братом у нас близькі сімейні стосунки. Ми з ним дуже схожі, особливо нижче пояса, — говорить Сергій Луценко. — Про його злочин у мене немає даних. І я в це не вірю. У нього не було лівих грошей, коли він працював у міністерстві. Приступлюк — професіонал, він жодного разу не потрапив у ДТП. Йому можна доручити будь-яку роботу.

Суд допитав 46 свідків зі 148 поданих прокуратурою.

— Усі допитані підтвердили, що Луценко не давав їм жодних незаконних вказівок, — каже адвокат екс-міністра Ігор Фомін, 52 роки. — Пояснювали, що не вчиняли незаконних дій під час оформлення Приступлюка на роботу.

Зараз ви читаєте новину «Луценка виправдовують 46 свідків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути