вівторок, 02 жовтня 2012 07:45

Луценко буде клеїти конверти

Екс-міністр внутрішніх справ 47-річний Юрій Луценко три дні пролежав у медчастині Менської виправної колонії.

— У нього зараз дуже страшні головні болі. Мабуть, це пов'язано з підшлунковою і шлунком, — розповідає його дружина 46-річна Ірина Луценко. — Також у нього застуджений нерв, піднявся тиск 130 на 120. Тиск у нього завжди був у нормі, тобто 120 на 80. Він дуже осунувся й погано себе почуває. Щодня пишу туди заяви, що в нього важкий стан. Його поклали на три дні до медичної частини, але це не допомогло. Будемо пробувати шукати невропатолога, зв'язуватися з Міністерством охорони здоров'я через депутатів. Ліки дають тільки ті, що я привезла для підшлункової. Все. І знеболювальні. Лікування немає ніякого.

Ірина Степанівна говорить, що чоловікові дадуть іншу роботу. Раніше мав шити брезентові рукавиці. Тепер буде клеїти конверти.

— Чоловік каже, що буде клеїти конверти, а всередині писати анекдоти, мовляв, купи конверти від Луценка, отримай анекдот про Януковича. Такий жарт. Думаю, що дуже сильно підніметься наша поліграфічна промисловість. Після того, як він заявив це в колонії, думаю, що вони передумають ще й про конверти.

Тиждень тому родичі Юрія Луценка повідомляли, що в нього відкрилися чотири виразки шлунку.

Зараз ви читаєте новину «Луценко буде клеїти конверти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути