четвер, 07 липня 2011 00:30

Комуніст виступив проти "пропаганди гомосексуалізму"

Законопроект щодо захисту прав дітей на безпечний інформаційний простір зареєстрований у парламенті. Один з активних розробників і лобістів — член фракції комуністів 36-річний Євген Царьков:

— Засобам масової інформації заборонять пропаганду гомосексуалізму. Адже серед злочинів, які скоюють особи до 18 років, понад 60 відсотків роблять на гомосексуальному ґрунті. Нещодавно мені потрапив до рук євросоюзівський букварик. Там стоять двоє чоловіків — афроамериканець і білий. А між ними — дитина. Напис "Це його тато і мама". На наступній сторінці те саме з лесбійками. Я не проти людей такої орієнтації, я проти, щоб дітям це вбивали в голову як нормальні речі. Ми так само подавали законопроекти про боротьбу з пропагандою куріння та алкоголю. Це не означає, що люди перестануть пити або палити, але ніхто їх до цього не закликатиме.

Законопроект відвертає увагу суспільства від справжніх проблем, вважає 48-річна Наталія Лігачова, керівник інтернет-проекту "Телекритика".

— Наша влада не здатна зупинити порноіндустрію, включно з розповсюдженням дитячого порно, і намагається прикритися, нібито борючись із гомосексуалізмом. Замість розв'язати першу проблему і карати порушників закону, вони пропонують кримінальну відповідальність за "пропаганду". Знають, що на цьому можуть заробити політичних балів. Якщо закон ухвалять, це сильно вдарить по культурному продукту, в тому числі андеґраундному, де часто ці теми присутні.

За пропаганду гомосексуалізму законопроект передбачає штрафи від 3 тис. грн і до скасування ліцензії на мовлення. Передбачена і кримінальна відповідальність — до п'яти років тюрми.

Зараз ви читаєте новину «Комуніст виступив проти "пропаганди гомосексуалізму"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути