пʼятниця, 06 березня 2009 18:16

Грач створює в Криму свій блок

Комуніст 61-річний Леонід Грач створює в Криму блок свого імені на виборах до парламенту автономії. Закликає об"єднатися навколо нього проросійські й ліві партії.

— Є пропозиція створити блок партій. Хто в нього увійде, я поки що не можу сказати, — заявляє Грач. — Кримська республіканська організація Компартії — так. Може, "Руський блок". Ті ж прогресивні соціалісти, а також просто соціалісти.

Сам він очолює Кримську республіканську організацію комуністів. Наприкінці лютого Грача виключили зі складу президії Компартії. Звинуватили в спробах розвалити її та зайняти місце лідера КПУ Петра Симоненка.

Він неодноразово відкрито виступав проти співпраці Компартії з БЮТом. Звинувачував Симоненка в тому, що той "продав" фракцію Юлії Тимошенко. Через пресу Грач дорікає лідерові КПУ за те, що він залишив дружину й пішов до журналістки 30-річної Оксани Ващенко, яка місяць тому народила йому доньку.

Про конфлікт між Грачем і Симоненком почали говорити ще торік. Подейкували, що на одному із засідань фракції в грудні вони навіть побилися через $50 млн, які Компартія начебто отримала від БЮТу за підтримку голосувань новоствореної коаліції.

— Це його особиста справа. Що хоче, те хай і створює, — різко коментує ініціативу колеги комуніст 65-річний Валентин Матвєєв. — Якщо з його боку будуть антипартійні дії, то це може призвести до виключення з КПУ.

Зараз ви читаєте новину «Грач створює в Криму свій блок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути