середа, 28 грудня 2011 00:45

Депутатам купили стільці ручної роботи

Автор: малюнок: Володимир Казаневський
 

Держуправління справами апарату Верховної Ради придбало різьблені стільці із бука для депутатського готелю "Київ". Замовили 36 штук по 6,8 тис. грн за один.

Продавця обирали на конкурсі. Виграло товариство "Барокко Стиль". Фірма називає себе творчою майстернею. Має двокімнатний офіс поблизу Кабміну. Товар можна обрати лише за каталогом. Усі меблі — ручної роботи.

У столичному Будинку меблів теж пропонують стільці ручної роботи.

— 6800 за стул — дороговато, но цена зависит от многих факторов: производителя, резьбы, материалов и так далее, — пояснює 29-річний Богдан, продавець-консультант галереї меблів англійської фірми "Теодор Александр". — У нашій галереї ви не знайдете стільця дешевше, ніж за 6 тисяч — все з червоного дерева і натуральної шкіри. Оце стілець, — показує коричневий стілець зі шкіряною оббивкою. — Нічого надприродного — червоне дерево, різьблення, тиснення по шкірі. Коштує 9 тисяч.

— Як на мене, 6800 — це дуже дорого, — каже Олена, заввідділу Будинку меблів. — Це мають бути меблі від знаменитого бренду, можливо, італійського, і обов'язково ручної роботи. У будь-якому разі, стільці виготовили на замовлення — масово такі не завозять. Ось стілець із бука. Теж гарний, — демонструє стілець із квітчастою оббивкою. — Коштує 2400. Це зі знижкою. До розпродажу був 4600.

Нещодавно для готелю "Київ" за 230 тис. грн придбали 10 чайних столиків і буфет, декорований сріблом та платиною.

Зараз ви читаєте новину «Депутатам купили стільці ручної роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути