середа, 26 вересня 2012 00:30

"Батя, давай не будем ризикувати здоров'ям"

Міністр економіки Петро Порошенко 20 вересня оголосив, що його батько Олексій Порошенко не балотуватиметься до Верховної Ради. Олексій Порошенко зареєстрований самовисуванцем по округу №16 у Вінницькій області.

— У той день я захворів, різко піднялася температура до 39,3°С. Без будь-яких на те причин, — згадує 76-річний Олексій Порошенко. — Мене завезли в лікарню в Києві. Син подзвонив, спитався, як себе почуваю. Потім каже: "Батя, давай не будем ризикувати здоров'ям, знімайся з виборів". Я дав согласіє. Якраз у той день проводили Народне віче у райцентрі Піщанка на Вінниччині. Петро прийшов замість мене й оголосив, що я не братиму участі у виборах через здоров'я.

Олексій Порошенко проходить 22-денний курс лікування у містечку Моршин на Львівщині. Кажуть, має проблеми з серцем.

— У травні вже лікувався в цьому ж санаторії, то врачі сказали, що я зараз у кращій формі, ніж тоді, — додає Порошенко-старший. — Але для профілактики побуду тут днів 10. Зараз себе прекрасно чувствую. З мене буде гарний депутат.

Письмові заяви Олексія Порошенка про зняття з виборів не надходили, кажуть у прес-службі ЦВК.

У райцентрі Ямпіль штаб Олексія Порошенка почали згортати.

— Люди шоковані, здивовані. Досі приходять до нас, питають: "Як же так?". Такої підтримки я давно не відчував, — розповідає керівник штабу Владислав Синяговський, 43 роки. — Якщо Олексій Іванович раптом вирішить продовжувати перегони, ми поновимо роботу.

Олексій Порошенко — гендиректор концерну "Укопромінвест". До нього належать три цукрозаводи і 18 агропідприємств. Допомагає коштами сільрадам, людям на лікування та житло. Тут також балотується Оксана Калетнік — член Нацради з питань телебачення й радіомовлення, племінниця "регіонала" Григорія Калетніка.

Міністр Петро Порошенко балотується в депутати у вінницькому окрузі №12.

Зараз ви читаєте новину «"Батя, давай не будем ризикувати здоров'ям"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути