Ексклюзиви
пʼятниця, 27 травня 2011 03:30

Олександр Тимошенко носить годинник за 274 тисячі гривень

Чоловік лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко 51-річний Олександр носить золотий годинник "Бреґет". Коштує такий 274 тис. грн. Вдягнув його у вівторок, коли прийшов до Головного слідчого управління Генпрокуратури, де допитували його дружину. Тоді поширилася інформація про її можливий арешт.

Годинник Олександра Тимошенка — з колекції "Традиція". Має сапфірове скло, коричневий ремінець зі шкіри крокодила, водонепроникний на глибині до 30 м. Корпус годинника — з жовтого золота. Має прозорий циферблат і задню кришку. Це дозволяє бачити механізм.

Олександр Тимошенко користується однією з найдорожчих мобілок — "Верту". Подібні коштують від 55 тис. грн. Якщо там є діаманти, то ціна сягає 247 тис. грн і більше.

На чоловікові екс-прем'єрки була футболка кавового кольору французької марки "Зіллі" за 4 тис. грн.

24 травня він уперше з'явився на людях після хвороби. У грудні йому зробили операцію на серці.

У декларації про доходи за минулий рік Юлія Тимошенко вказала, що її чоловік заробив підприємницькою діяльністю 988 тис. грн. Раніше він розповідав, що займається різними видами бізнесу. Зокрема, купує та продає земельні ділянки під будівництво в Чехії. А екс-прем'єрка казала, що Олександр — один із власників перепелиної ферми в Київській області.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Тимошенко носить годинник за 274 тисячі гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути