четвер, 01 березня 2012 05:45

Яценюку потрібна чітка програма дій після виборів

 

— Віктор Янукович останні місяці тримає рейтинг приблизно на одному рівні, — коментує результати дослідження завідувач відділу соціальних експертиз Інституту соціології 75-річний Юрій Саєнко. — Він "свій парєнь" для жителів Сходу та Півдня. Має мінімальний залізний електорат. До того ж продовжує загравати з Росією, тому його підтримують люди із синдромом "совєтського раба". Колись Янукович купив людей обіцянками про щасливе завтра. Багато хто й далі вірить у це.

Юлія Тимошенко втрачає рейтинг. Вона може виправити ситуацію тільки активною роботою. Але люди знають про поганий стан її здоров'я, здогадуються, що падає її фізичний потенціал. Зараз Тимошенко рідше звертається до народу, знизили активність її фракція у парламенті та партія. Враження, що БЮТ залишився без господаря. Виборці не бачать перспективи виходу Тимошенко з тюрми.

Арсеній Яценюк застиг на третьому місці, бо не має нічого нового. Потрібна чітка програма дій після виборів.

Віталій Кличко, подібно до Яценюка, пропонує аморфні речі. Крім того, він присутній лише на боксерському ринзі, а не в політиці. Кличка підтримують проєвропейські виборці, які розуміють, що він чесно заробив гроші й не крастиме.

Сергій Тігіпко політично здався "регіоналам" і цим цілком себе спалив. Під його відповідальність проводить бездарну соціальну політику скорочення пільг без огляду на реальні статки людей. Закономірно, що рейтинг Тігіпка скотився з 10 відсотків до 3,6.

Зараз ви читаєте новину «Яценюку потрібна чітка програма дій після виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути