Ексклюзиви
вівторок, 14 квітня 2009 18:41

Яценюка не допустять до участі у президентських виборах?

Деякі депутати Верховної Ради хочуть збільшити мінімальний вік кандидатів у президенти з 35 років до 40. Про це каже "регіонал" 39-річний Юрій Мірошниченко.

Мовляв, це ініціатива однієї з парламентських фракцій, яка не бажає бачити нардепа від НУ-НС Арсенія Яценюка кандидатом у президенти. 22 травня йому виповнюється 35 років. За нинішнім рейтингом він у трійці лідерів на президентських перегонах.

— Зрозуміло, що без нас таку ініціативу провести неможливо. Але Партія регіонів на це ніколи не піде, — переконує Мірошниченко. — Це авантюра, бо передбачається внесення змін до Конституції. А для цього потрібні дві парламентські сесії плюс 300 голосів народних депутатів. До 25 жовтня зробити цього не встигнуть.

Останнім часом активну кампанію проти Яценюка веде Блок Юлії Тимошенко. Але там запевняють, що про збільшення віку нічого не знають.

— Це не той спосіб, у який можна боротися з опонентом,— говорить "бютівець" Сергій Сас, 51 рік.

Керівник соціологічної служби "Український барометр" 55-річний Віктор Небоженко вважає: збільшення віку кандидата у президенти до 40 років вигідно самому Яценюку.

— Він чудово розуміє, що за рейтингом перебуває лише на третій позиції. Тож йому самому краще зараз сидіти, не рипатися й чекати свого часу.

Зараз ви читаєте новину «Яценюка не допустять до участі у президентських виборах?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути