Ексклюзиви
вівторок, 16 лютого 2010 07:20

Яценюк розвісив нові плакати

Автор: фото: Наталія ВІСИЧ
  Лідер ”Фронту змін” Арсеній Яценюк розмістив у Полтаві сітілайти з подякою людям, які голосували за нього на президентських виборах
Лідер ”Фронту змін” Арсеній Яценюк розмістив у Полтаві сітілайти з подякою людям, які голосували за нього на президентських виборах

"Щиро вам дякую" — плакати з таким написом і зображенням 35-річного Арсенія Яценюка розвісили по Україні. У Полтаві вздовж центральної вул. Жовтневої таких близько 20. Лідер "Фронту змін" зображений на білому тлі в чорному піджаку. Знизу підпис "Арсеній".

Дві жінки, років 50-ти звертають увагу на рекламу.

— Що це Яценюк і досі висить? Чого його не зняли? — питає одна з них.

— Мабуть, із виборів забули, — припускає друга.

— Дивись-дивись, — крутить головою в обидва боки перша. — Як кіноактьор! І з того боку, і з цього висить. Певно, хоче, щоб про нього не забували.

— Мета цієї інформаційної кампанії — подякувати за підтримку своїм прихильникам, адже в першому турі виборів за Арсенія Яценюка проголосувало майже 2 мільйони виборців, — каже керівник прес-служби "Фронту змін" Оксана Макаренко, 35 років. — Виборча кампанія завершилася. Проте Арсеній Яценюк, створивши політичну партію і розбудовуючи її, звертається до громадян, щоб вони не втрачали віру. Усе тільки починається. Тому текст подяки лідера партії вирішили розмістити у світлій кольоровій гамі, що символізує світлі наміри і плани щодо майбутнього країни.

Політолог Михайло Басараб, 32 роки, вважає, що Яценюк розвісив плакати, бо готується до можливих дострокових парламентських виборів:

— Ця президентська кампанія була для нього тільки початком. Він має серйозні сподівання на наступні вибори. Тим більше що парламентські будуть скоро.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк розвісив нові плакати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути