Ексклюзиви
середа, 19 жовтня 2011 05:45

"Могильов просив, щоб ампутірували по ошибкє ноги"

Роман Ландік, син нардепа-"регіонала" майже місяць чекає суду у Луганському слідчому ізоляторі. Його звинувачують у побитті фоторедактора 20-річної Марії Коршунової. Це сталося в луганському ресторані.

37-річного Ландіка-молодшого нібито бачили минулої п'ятниці на вул. Коцюбинського в Луганську.

— Він заходив до прокуратури. Не поспішав. Був у чорному костюмі, тримав теку з паперами, — розповідає російською 36-річний Костянтин Реуцький, голова правління правозахисного центру "Поступ". — Я зустрічався з Ландіком раніше. Це точно був він. У нього є характерна звичка — покусувати щоку. Він якраз так робив.

Того дня начальник прес-служби луганської міліції 41-річна Тетяна Погукай заперечила, що Ландік міг іти вулицею.

— Такого не може бути. Ландік перебуває у СІЗО. А правозахиснику привиділося, що він бачив його на вулиці.

У понеділок у СІЗО провели двох журналістів та показали їм Ландіка крізь віконце. Той розмовляв зі своїм адвокатом у кімнаті для побачень.

— Стосунки з іншими ув'язненими нормальні, рівні. Він взагалі не конфліктний, — говорить про Ландіка 44-річний Ярослав Мазанов, начальник Луганського СІЗО. — Коли прибув у СІЗО, скаржився на бронхіт. Його лікували. Зараз його здоров'я у нормі.

Батько обвинуваченого "регіонал" 61-річний Володимир Ландік також заперечує слова Реуцького:

— Це агент МВД. Коли Романа арестували, цей чоловік під нашим офісом тримав плакат "Смерть Ландіку". Їм це потрібно, бо справа проти сина розвалюється. Баришня призналася, що була п'яна й перша вдарила. Вони випили на трьох два рази по 300 грам водки, запили "кровавою Мері". Вона справжня простітутка. Має сайт, гола фотографується. Можна зайти й подивитися, скільки вона коштує. Хто прикриває простітуток? Міліція. Його арештували у Росії, коли він не був оголошений у розшук. Бо лічно міністр внутрішніх справ України дзвонив міністру внутрішніх справ Росії й просив про це. Його посадили у камеру для туберкульозників. Коли у нього спухла ліва нога, Могильов просив, щоб ампутірували по ошибкє ноги. Цього не зробили тільки тому, що батько вмішався. Виїхав туди, заорав. Тоді його положили в лікарню. А до того сидів з убійцами.

Зараз ви читаєте новину «"Могильов просив, щоб ампутірували по ошибкє ноги"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути