четвер, 26 травня 2011 05:00

Львівські депутати вимагають розпустити Раду

73 депутати Львівської обласної ради ухвалили звернення до президента, в якому висловили недовіру Верховній Раді. Вимагають її розпустити. Таке рішення прийняли 24 травня.

— У цьому документі зазначили, що Верховна Рада є інструментом нищення Української держави, — говорить депутат Львівської облради від "Свободи" Ірина Фаріон, 47 років. — Парламентарі нам нав'язують чужі символи — червоний прапор, Чорноморський флот, влаштовують танці на кістках жертв Другої світової війни. Верховна Рада перетворилася на "майданчик для мордобиття". Янукович не буде реагувати на наше звернення, бо ми не маленькі діти, які вірять у доброго царя. Він сам є винуватцем такої ситуації. Звернення про недовіру Верховній Раді є маніфестом українського народу, який не дозволить себе знищити.

— Звернення до президента є абсурдним. Які в депутатів Львівської обласної ради є підстави приймати таке рішення? Жодних, — говорить львівський політолог Ігор Танчин, 47 років. — Це звичайна пропагандистська заява, що не матиме ніякого продовження. Львівські депутати таким чином оголосили демарш. Могли зробити це без зайвого шуму. Але вирішили пропіаритися. Краще б той час використали для вирішення господарських питань.

Зараз ви читаєте новину «Львівські депутати вимагають розпустити Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути