Ексклюзиви
четвер, 24 березня 2011 10:59

Рінат Ахметов став найбільшим прогульником

 

"Бютівець" Віктор Швець є автором найбільшої кількості законопроектів — 137. Про це свідчить дослідження громадської організації "Прозора демократія". Інформацію про роботу депутатів збирали з 1 січня минулого року по 14 січня нинішнього.

Протягом двох сесій найактивнішим депутатом був "нунсівець" Юрій Кармазін. Він 1373 рази виступав у сесійній залі — у середньому 15 разів за засідання. Друге місце посідає "нунсівець" Олександр Чорноволенко — 424 виступи. Третє — в "регіонала" Михайла Чечетова — 309 виступів.

Роботу депутатів визначали в таких номінаціях: найдисциплінованіший, найактивніший у сесійній залі, найпродуктивніший, прогульник сесії, привид сесії — найбільша різниця між електронною реєстрацією в залі та письмовою.

— Якщо їм не подобається депутатська робота, хай складають мандат і займаються бізнесом, — каже політолог 52-річний Володимир Фесенко. — Так свого часу зробили Віктор Пінчук та Олександр Ярославський.

Зараз ви читаєте новину «Рінат Ахметов став найбільшим прогульником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути