вівторок, 14 березня 2006 18:32
Віра Перцова
Віра Перцова
Віра Перцова

Непристойна пропозиція

 

Днями мені зробили непристойну пропозицію. Чиновник від спорту запросив на змагання. Вони мають проходити у популярному гірськолижному містечку. Воно фешенебельне, і все там дуже дороге. А чиновник запропонував: "Хочете поїхати? Безкоштовно!" Неначебто все нормально, адже я — журналіст. Однак він додав: "Чому б не запросити таку гарну дівчину?!" Я взяла його телефон і попередила: "Поїду, але без того, щоб "гарна".

Перш ніж зважитися на якийсь відповідальний крок, я завжди раджуся з друзями. Подруга-юрист сказала: "Вєрка, не переживай, пішки додому не підеш. Я тобі дам гроші на зворотну дорогу". Її чоловік — міліціонер — поспівчував: "Тяжело вам, женщинам, приходится!" Від подруги я поїхала ночувати до мами. А на ранок телефонувала іншій подрузі. Вона — гінеколог, її порада була практичною: "Якщо мужик сподобався — їдь". Нашу розмову підслухала найкраща подруга моєї мами: "Знаєш, коли тобі буде за 40, то вже ніхто нікуди не покличе. Але... хіба ти їдеш там віддаватися?!"

Мій хлопець наступного дня зізнався: "Я пішов і випив пляшку коньяку, бо сприйняв це як зраду. Але, сонечко, як знаєш..."

Якщо мужик сподобався — їдь

Після таких порад варто побути наодинці, і я поїхала до себе. Дивилася у вікно маршрутки. Був вихідний, і на вулицях кипіла передвиборна робота. Багатша партія дорослим наливала, а дітям роздавала повітряні кульки. Бідніші кандидати ганяли агітмаршрутки. Вже у під"їзді з поштової скриньки дістала книжечку з порадами. А на звороті — портрет відомого депутата. Подумалося: "І кожен з них правий по-своєму. Виберу, що мені ближче".

Але як угадати — чи ти обираєш, чи тебе? Коли роблять не зовсім пристойну пропозицію.

Зараз ви читаєте новину «Непристойна пропозиція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути