Ексклюзиви
четвер, 23 серпня 2012 10:50
Олег Федорчук
Олег Федорчук
Тренер, Футбольний експерт

Перемогу для "Динамо" здобули чотири футболісти

Розмови про те, що "Динамо" перемогло в Менхенгладбаху, нелогічно — дурниці. Нелогічно не можна забити три голи у виїзному матчі. Один, максимум два, але не три.

Навпаки: тріумф "Динамо" абсолютно закономірний. "Борусія" нині перебуває у такому ж стані як команда Сьоміна місяць тому. Ігрового тонусу немає, в команду прийшли багато новачків, зв'язки розірвані. А тут ще й суперник, хоча й в стадії перебудови, але з надзвичайно сильними індивідуально виконавцями.

По грі відзначу чотирьох динамівців: Велозу, Михалика, Ярмоленка та Ідеє. Нігерійський форвард не забив, але напружував захисників і грав практично усі м'ячі, які йому адресувалися. Дуже роботящий форвард.

Гармаш замість Вукоєвича у стартовому складі — така ротація себе виправдала. Денис завдав першого серйозного удару здалеку, і цим начебто підказав Михалику як треба діяти. Проблема Гармаша тільки в тому, що він втрачає надто багато простих м'ячів.

А от невихід Гусєва і появу Нінковича не зрозумів. Вочевидь, Олег має проблеми зі здоров'ям.

Я б не радив змінювати склад у повторному матчі, враховуючи результат першого. Німці битимуться до останнього і важливо не допустити в Києві жодного відрізку, коли суперник може повірити в те, що здатен забити на "Олімпійському" три м'ячі. По-друге, "Динамо" треба удосконалювати командні взаємодії. Реально їх якість можна перевірити у матчах високого рівня і не треба боятися перевтоми футболістів напередодні матчу з "Шахтарем" 2 вересня. Німці уже мудрили зі складом на Євро-2012. І програли.

Зараз ви читаєте новину «Перемогу для "Динамо" здобули чотири футболісти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути