середа, 22 серпня 2012 10:54

"Я ще жодного разу не отримував три голи у Менхенгладбаху" - Фавр

"Я ще жодного разу не отримував три голи у Менхенгладбаху" - Фавр
"У матчі-відповіді все можливо, але зараз я не думаю про гру в Києві" - Люсьєн Фавр ФОТО: vdonetske.net.ua

Головний тренер "Боруссії" Менхенгладбах Люсьєн Фавр після поразки в раунді плей-офф Ліги чемпіонів київському "Динамо" (1:3) заявив, що його команда змогла проявити свої найкращі якості тільки в перші 20 хвилин матчу.

"Гра триває 90 хвилин, легко грати добре протягом 20 хвилин. В цілому ми не грали погано, після 1:2 ми були засмучені результатом, оскільки пропустили дурний гол. Ми продовжили грати за схемою 4-4-2 з двома нападниками, але нічого толкового з цього не вийшло.

Наших два нападники грали ідентично і нічого не змогли зробити. За час моєї роботи в Менхенгладбаху я ще жодного разу не отримував три голи. Ми повинні були грати спокійно, але в результаті з'явився поспіх. Пропущений гол зламав наші плани на цей матч. Коли ми втрачали м'яч, не було півзахисника, який би міг допомогти обороні.

Так у підсумку і пропустили другий гол від Ярмоленка. Якби перший тайм закінчили з рахунком 1:1, ми могли продовжити у другому таймі тиск. Ми знали, що "Динамо" добре виконує "стандарти", але все-таки пропустили гол після штрафного.

Допускаючи такі помилки, важко розраховувати на перемогу. У матчі-відповіді все можливо, але зараз я поки не думаю про гру в Києві", - цитує Фавра німецька преса.

Друга зустріч пройде 29 серпня. Команда, яка здобуде перемогу за сумою двох матчів, потрапить у групову стадію Ліги чемпіонів, а невдаха протистояння - у Лігу Європи.

Зараз ви читаєте новину «"Я ще жодного разу не отримував три голи у Менхенгладбаху" - Фавр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути