середа, 22 серпня 2012 08:56

"Не чекав, що заб'ємо "Боруссії" три голи" - Нінкович

"Не чекав, що заб'ємо "Боруссії" три голи" - Нінкович
"У Києві треба зіграти в повну силу" - Нінкович ФОТО: dynamo.kiev.ua

Півзахисник "Динамо" Мілош Нінкович після перемоги в раунді плей-офф Ліги чемпіонів над "Боруссією" (3:1) відзначив стартове хвилювання на початку матчу і був трохи здивований трьома забитими голами киян на полі суперника.

"Якщо чесно, ми приїхали в Німеччину зіграти на результат. Думаю, що всі це теж бачили сьогодні. Хотіли грати на результат, це і зробили. Особисто я не очікував, що заб'ємо тут в Німеччині три голи.

Був би задоволений будь-якій перемозі, але поки зіграно тільки перший тайм. Попереду ще другий. І в Києві треба зіграти в повну силу. Там теж може бути 3:1, тому розслаблятися не можна.

Перші 20 хвилин матчу, відверто зізнатися, не вийшли. "Боруссія", навпаки, почала добре. Ми вийшли на поле із завданням не пропустити і забити гол. Головним було - не пропустити. Якщо хочемо грати в ЛЧ, такі помилки в майбутньому допускати не можна. На такому рівні вони не прощаються.

Переломним, на мій погляд, став гол Михалика, який і змінив хід матчу. Потім німці не забили, а ми відзначилися ", - розповів сербський легіонер в інтерв'ю телеканалу "Футбол".

Зараз ви читаєте новину «"Не чекав, що заб'ємо "Боруссії" три голи" - Нінкович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути