пʼятниця, 24 вересня 2010 20:40

40-річні вчительки влаштовували для дітей оргії з сексом і наркотиками

40-річні вчительки влаштовували для дітей оргії з сексом і наркотиками
Поліція американського штату Південна Кароліна затримала двох шкільних викладачок, які спокушали учнів і влаштовували для них секс-вечірки з марихуаною та алкоголем.

У понеділок поліцейські округу Спартанберг взяли під варту 42-річну Сару Джейн Ліндсі та 44-річну Одрі Бейдлмен Грабаркевіч.

Обох жінок, які працюють у школах міста Бойлінг-Спрінгс, підозрюють у розбещенні неповнолітніх, повідомляє Goupstate.com з посиланням на прес-службу шерифа Спартанберга Чака Райта.

Зокрема, вчительку початкових класів Ліндсі звинувачують в дев"яти кримінальних епізодах педофілії по відношенню до підлітків у віці 11 - 14 років.

Грабаркевіч, яка працювала в дошкільних групах при баптистській церкві Lake Bowen, інкримінують 10 епізодів. Більш того, Грабаркевіч вступала в повноцінні статеві стосунки з деякими з жертв, проте їй вдасться уникнути покарання за цими епізодами, оскільки її коханцям на той час виповнилося 16 років.

Злочини скоювалися в липні і серпні 2010 року, а викрити викладачок допомогли батьки дітей, які й забили тривогу.

На прес-конференції з нагоди такого безпрецедентного секс-скандалу шериф Чак Райт пояснив, що розпусні вечірки з дітьми вчительки влаштовували у себе вдома, на роботі ж вони відрізнялися зразковою поведінкою.

Крім того, блакитноокі фарбовані блондинки Ліндсі та Грабаркевіч залишалися добропорядними батьками, і жодним чином не залучали власних дітей в ці оргії.

Шериф Райт висловив припущення, що далеко не всі жертви цих злочинів встановлені. Він має намір розіслати батькам дітей листа із закликом провести з ними відверті бесіди, щоб дізнатися правду.

"Занадто багато наших дітей помирає в дорожніх аваріях після зловживання алкоголем і наркотиками, до яких їх привчають дорослі. Це треба зупинити", - зауважив Чак Райт.

Пастор оскандалитися баптистської церкви Лейк-Боуен Марк Вільямс повідомив, що з понеділка Грабаркевіч вже звільнена.

"Статут нашої громади припускає, що кожен повинен вести себе подібно до церковнослужителя не тільки на роботі, але і в домашніх справах, - сказав Марк Вільямс. - Ми вимагаємо, щоб наші вчителі показували приклад моральності, як і належить учасникам релігійних програм".

Того ж дня, 20 вересня, адміністрація початкової школи, в якій працювала Ліндсі, теж оголосила про звільнення розпусниці.

За словами прес-секретаря навчального закладу Ронди Хендерсон, вона пропрацювала в школі п"ять років. Класне керівництво Ліндсі буде передано позаштатному співробітникові і асистенту, який курирує дітей з початку навчального року.

У середу вранці Грабаркевіч була відпущена під заставу в 25 тисяч доларів, передає телеканал CBS News. Крім того, її чоловік Едді Грабаркевіч подав на розлучення після 17-річного шлюбу, а також оформив опіку на трьох дітей у віці 12, 9 і 7 років.

Ліндсі залишається у в"язниці з правом виходу на свободу під заставу в 50 тисяч доларів.

Newsru. com

Зараз ви читаєте новину «40-річні вчительки влаштовували для дітей оргії з сексом і наркотиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути