четвер, 10 травня 2012 10:55

Звинувачення — це повна нісенітниця, помста когось - мати Завадського

Звинувачення — це повна нісенітниця, помста когось - мати Завадського
У Лук'янівському СІЗО музикант два тижні голодував. Фото: delfi.ua

Вперше з дня затримання відомого музиканта Ігоря Завадського, який звинувачується в розбещенні неповнолітніх хлопчиків, його 82-річна мама погодилася поспілкуватися з пресою, пише "Сегодня".

"Мені дочка повідомила про затримання. Я ревіла, мене начебто хтось стукнув по голові, потім впала, адже погано бачу. Батько Ігоря теж за 5 років до смерті осліп, - розповідає Ніна Петрівна. - Я з Ігорем не зустрічалася. Звинувачення - це повна нісенітниця, помста когось. Він не може бути сволотою, він дуже ласкавий, останнє віддасть. Коли чоловік захворів і осліп, а я була на пенсії, було дуже важко. Ігор в переходах заробляв копійки, але частина грошей надсилав нам, від себе відривав ". Мама каже, що він не був одружений. (Хоча в інтерв'ю він якось розповідав, що в Парижі у нього є дружина і син).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий омбудсмен відвідала в СІЗО акордеоніста Завадського

"У нього законної дружини не було, одного разу, правда, мало не одружився, але дівчинка його зрадила. Ігор мало не повісився, так він її любив. Дітей у нього не було ніколи ", - каже мама.

У Лук'янівському СІЗО музикант два тижні голодував, а омбудсмен вважає, що акордеоністу терміново потрібна допомога кваліфікованих лікарів. Справа на цей раз у зорі, який у Завадського нібито сильно погіршується.

 

Зараз ви читаєте новину «Звинувачення — це повна нісенітниця, помста когось - мати Завадського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути