пʼятниця, 29 червня 2012 14:01

Жорстоке побиття Саші Попової: проти свідків злочину порушили справу

Жорстоке побиття Саші Попової: проти свідків злочину порушили справу

Проти громадянської дружини підсудного у справі Олександри Попової Дар'ї Богушинської та її подруги Ірини Нос, які безучасно спостерігали за побиттям дівчини, слідчими порушено кримінальну справу. Про це повідомила мати постраждалої Алла Гудзь, пише УНН.

Вона розповіла, що цю інформацію вона отримала від свого адвоката – Володимира Тимошина.

На судових засіданнях у справі Олександри Попової юристи активно обговорювали тему притягнення свідків, які не повідомили про скоєний злочин правоохоронцям, до кримінальної відповідальності як співучасників. Однак кримінальна справа проти цих свідків досі порушена не була.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Садист, який скалічив Сашу Попову, так і не згадав за що побив дівчину

Нагадаємо, Олександра Попова наразі перебуває в лікарні швидкої медичної допомоги Миколаєва, куди вона була доправлена 10 березня 2012 року. Згодом О.Попова буде переведена до одного із санаторіїв області для проходження курсу реабілітації.

Попову вночі проти 10 березня цього року побив 22-річний миколаївський парубок Олександр Косінов, якому висунуті звинувачення згідно з п.7 ч.2 ст.115 (замах на умисне вбивство з хуліганських спонукань) і ч.1 ст.185 (таємне викрадення чужого майна) Кримінального кодексу України. Підсудний юнак лише частково визнає свою вину та каже, що не хотів убивати дівчину.

Зараз ви читаєте новину «Жорстоке побиття Саші Попової: проти свідків злочину порушили справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути