четвер, 07 червня 2012 08:51

Садист, який скалічив Сашу Попову, так і не згадав за що побив дівчину
6

Садист Косінов не розуміє української мови
Підсудний частково визнав свою вину
 Потерпіла сторона в якості відшкодування морального і матеріального збитку вказала суму в 159 тис. 182 грн. 17 коп
Косінов так і не згадав про причини своєї люті
Прокурор допитує підсудного

6 червня в Ленінському районному суді Миколаєва відбулося перше судове засідання у справі про скандальний напад на Олександру Попову. У скоєнні злочину звинувачується Олександр Косінов. Справа розглядається колегією суддів у складі суддів Юрія Крутія, Михайла Семерея, під головуванням судді кримінальної колегії Олександра Безпрозванного.

Підозрюваному пред'явлено звинувачення за п. 7 ч. 2 ст. 115 "Замах на вбивство з хуліганських мотивів" та ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України "Таємне викрадення чужого майна".

На початку засідання підсудний насамперед попросив, щоб розгляд справи проводився російською мовою, тому що він погано розуміє українську. Клопотання було задоволене, пише "Новости-N".

Прокурор запитав Косінова, чи визнає він свою провину. Підсудний відповів, що визнає, але частково. Так, він визнав, що вкрав телефон Олександри Попової, однак від замаху на вбивство відхрещується.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жертва миколаївського садиста почала говорити. Перше слово — вб'ю

Прокуратурою також подано цивільний позов про відшкодування обвинуваченим витрат закладу охорони здоров'я на стаціонарне лікування Саші на 9361 грн. 22 коп. Потерпіла ж сторона в якості відшкодування морального і матеріального збитку вказала суму в 159 тис. 182 грн. 17 коп. (З них 150 тис. морального збитку, решта - кошти на лікування).

Після цього приступили до допиту підсудного. І тут почалися казуси. Коли суддя попросив Косінова розповісти свою версію події, він повідомив, що 9 березня увечері він був у барі "12 місяців" разом зі своєю коханкою. Після цього підсудний замовк. Адвокат обвинуваченого пояснила, що на нього чиниться тиск пресою, тому попросила опитати свого підзахисного останнім, після свідків. Але йому відмовили. Тоді Косінов погодився лише відповідати на запитання адвоката і прокурора, а сам особисто розповідати історію відмовився.

Прокурор задавав питання, з відповідей на які стало зрозуміло, що 9 березня увечері підсудний зустрівся зі своєю близькою подругою Марією. Вони відпочивали в барі. Косінов за вечір випив пляшку горілки і кілька келихів пива. О 0:00 ночі молоді люди вийшли з бару. Подруга підсудного Марія попросила закурити у Олександри Попової і її подруги, що стояли біля входу, а сам підсудний в цей час попрямував у сквер Чорнобильців. З собою він забрав сумку коханки. Потім до нього і підійшла Саша, яка попросила цю сумку повернути. Підсудний довго згадував і в підсумку повідомив, що у них в Сашею виникла невелика перепалка. На питання, чому він так жорстоко побив дівчину, відповісти він так і не зміг. Повідомив тільки, що був п'яний.

Після цього в суді оголосили 15-хвилинну перерву у зв'язку з поганим самопочуттям підсудного.

Зараз ви читаєте новину «Садист, який скалічив Сашу Попову, так і не згадав за що побив дівчину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути