Ексклюзиви
четвер, 12 квітня 2012 14:11

Знайшли тіло зниклого пацієнта Боярської лікарні

Знайшли тіло зниклого пацієнта Боярської лікарні
Володимир Олексюк з дочкою Софією із села Білогородка під Києвом. Він зник уночі з Боярської райлікарні. Фото: gazeta.ua

Пацієнт Боярської центральної районної лікарні, який лікував там виразку, зник у ніч на 23 лютого 2012 року. Тіло 32-річного автослюсара Володимира Олексюка знайшли діти неподалік від лікарні у лісі. Офіційна причина смерті - переохолодження.

Дружина зниклого чоловіка - Ганна Олексюк дізналась про це від своїх знайомих 11 квітня близько 21:00.

"Ми там шукали, але ж ви розумієте, що весь ліс в ідеалі пройти неможливо. На тілі ознак майже немає, щоб його впізнати. Все тіло чорне. Тілесних ушкоджень на ньому немає. Одяг мені ще не показували, тільки сьогодні їду пізнавати", - розповіла Ганна Олексюк.

Зараз тіло загиблого знаходиться у Кримінальному моргу на території Боярської лікарні. Коли відбудуться похорони поки не відомо.

"Чекаю на ДНК. Ми не можемо його поховати, поки не зробимо ДНК. Обіцяли зробити протягом трьох днів", - додала дружина.

Володимир із дружиною і донькою 5-річною Софією жив у селі Білогородка за 10 км від Києва.

Нагадаємо, Олексюк зник з палати лікарні хірургічного відділення. Були очевидці, які начебто бачили, як чоловік стрибнув уночі з другого поверху. Існує декілька версій зникнення пацієнта: у чоловіка могло бути запаморочення і він вистрибнув з вікна, пропажу інсценував сам пацієнт, людину могли використати на органи.

Як відомо, це не перший скандал навколо Боярської лікарні. У липні 2011 року з терапевтичного відділення зник Віталій Корнієнко. Крім того, торік міліціонери порушили кримінальну справу проти працівників Боярського моргу, які без дозволу вирізали в мертвих рогівки очей і продавали їх трансплантологам.

Зараз ви читаєте новину «Знайшли тіло зниклого пацієнта Боярської лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути