Ексклюзиви
субота, 07 квітня 2012 14:02

У США винищувач впав на житловий район: 3 людини зникли безвісти
15

Фото: Фото: Reuters

Винищувач-бомбардувальник F/A-18D Superhornet у п'ятницю, 7 квітня, впав на житловий район міста Вірджинія-Біч у штаті Вірджинія.

Причиною падіння стала технічна несправність, передає в суботу телеканал CNN з посиланням на представника ВМС США. Катастрофа сталася неподалік від розташованої в Вірджинії-Біч авіабази Oceana, звідки вилетів літак. Під час польоту на борту були присутні інструктор і пілот-стажер. За словами капітана ВМС Марка Вайсгербера, під час польоту інструктор прийняв рішення про аварійний злив палива, що є "одним з показників наявності технічної несправності". Потім обидва пілоти благополучно катапультувалися.

Літак при падінні повністю зруйнував чотири будівлі, а також пошкодив кілька житлових будинків. За повідомленням SkyNews, три людини числяться зниклими безвісти. Обидва пілоти живі. Постраждали 7 людей, передає Associated Press.

Зараз ви читаєте новину «У США винищувач впав на житловий район: 3 людини зникли безвісти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути