понеділок, 16 липня 2018 17:14

Знайшли матір немовляти, яке 6 місяців лежало в криниці

Знайшли матір немовляти, яке 6 місяців лежало в криниці
У Житомирській області поліцейські встановили особу жінки, яка викинула в криницю тіло немовляти. Фото - zt.npu.gov.ua

У Житомирській області поліцейські встановили особу жінки, яка викинула в криницю тіло немовляти. Дитина пролежала там більше 6 місяців. 30-річна жінка – жителька с. Бежіве. Про це 16 липня розповів начальник Черняхівського відділення поліції Віктор Левандовський, передає Житомир.info.

"Особу жінки поліцейські встановили під час проведення низки слідчо-розшукових заходів після виявлення у лютому 2018 року тіла немовляти у колодязі закинутої садиби у с. Бежіве. Серед інших доказів взаємозв'язку жінки та дитини – результати проведеної ДНК-експертизи. У підозрюваної уже є 2-є синів 4 та 2 років. Жінка свою вину визнає та стверджує, що на такий крок її штовхнули тяжкі життєві обставини. Її обвинувачують у вбивстві новонародженої дитини. За скоєне їй загрожує обмеження або позбавлення волі строком до 5 років", - розповів Віктор Левандовський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У покинутому будинку знайшли мертву дитину

У лютому 2018 року 62-річний житель села Бежіве Черняхівського району повідомив правоохоронців, що під час чищення колодязя у занедбаному домоволодінні на околиці села витягнув пакети для сміття, в одному з яких виявилось тіло немовляти.

Зараз ви читаєте новину «Знайшли матір немовляти, яке 6 місяців лежало в криниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути