Ексклюзиви
середа, 16 травня 2018 14:05

У покинутому будинку знайшли мертву дитину

У покинутому будинку знайшли мертву дитину
Тіло новонародженої дівчинки лежало на підлозі, загорнуте в куртку. Фото:www.volynnews.com

15 травня у селі Андріяшівка Роменського району на Сумщині місцева жінка знайшла тіло немовляти в покинутому будинку.

Тіло новонародженої дівчинки лежало на підлозі, загорнуте у куртку. Жінка викликала поліцію, - пише "Спецкор".

"До встановлення особи породіллі та її розшуку залучили всіх без винятку працівників Роменського відділу поліції та кримінальної поліції обласного апарату, - каже начальник ГУНП Сумської області Микола Лушпієнко. - Село, в якому сталася надзвичайна подія досить велике, тому поліцейські заходили в кожну домівку, спілкувались з кожним членом родини, аби отримати хоч яку інформацію про жінок, які могли бути вагітними, або могли мати відношення до народження цієї дитини".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2-річний хлопчик помер після серцевих пігулок

Таку ж роботу правоохоронці провели з медичними працівниками. Впродовж години опитали понад 200 людей. Серед опитаних знайшлась людина, яка підказала правоохоронцям, що серед місцевих жінок є одна, яка останнім часом помітно погладшала.

Поліцейські перевірили 34-річну підозрілу жінку. Вона живе із матір'ю в цьому ж селі та вже має неповнолітню дитину. Жінка пройшла медичний огляд, який виявив, що вона нещодавно народжувала. Тоді породілля зізналась, що народила дитину , загорнула її в куртку та залишила в будинку. Вона пояснила, що дівчинка вже народилась мертвою.

В поліції відкрили кримінальне провадження і проводять всі необхідні слідчі дії. Тіло дитини направили в морг для встановлення причини смерті. Якщо жінку визнають винною у загибелі доньки, їй загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі.

У Харківській обл. жінка вбила свою новонароджену дочку. Справу 33-річної злочинниці передали в суд. Жінка не стояла на обліку в жіночій консультації з приводу вагітності. Вона не стала звертатисядо лікарів і народила сама вдома.

Зараз ви читаєте новину «У покинутому будинку знайшли мертву дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути