четвер, 19 квітня 2012 14:38

Злочинець з ножем і в масці пограбував буфетницю на Запоріжжі

Злочинець з ножем і в масці пограбував буфетницю на Запоріжжі
Чоловік вже був раніше судимий за хуліганство. Фото: segodnya.ua

Співробітники Енергодарського міськвідділу міліції ГУМВС України в Запорізькій області по гарячих слідах розкрили розбійний напад, скоєний вранці 17 квітня.

О 8.30 в міськвідділ міліції звернулася 33-річна співробітниця одного з місцевих підприємств. Жінка заявила, що в 7:00 ранку в приміщення буфету, де вона працює, увірвався чоловік у чорній масці і, погрожуючи ножем, вимагав у неї віддати виручку з каси. Продавець намагалася пояснити, що грошей у касі немає. Вранці вона ще не встигла вторгувати, а вечірню касу здала. Тоді негідник наказав їй зняти з себе все золото і віддати йому. Потерпіла зняла золоті сережки, ланцюжок і обручку. Зловмисник схопив здобич і втік. На щастя, він не завдав своїй жертві жодних тілесних ушкоджень.

Потерпіла негайно звернулася в міліцію. Своєчасне повідомлення та професійна робота оперативників міськвідділу міліції дозволили затримати негідника в той же день. Камера відеоспостереження підприємства, де стався розбійний напад, зафіксувала момент, коли в 7 ранку, якась людина виходить з приміщення, в той час, коли всі йдуть на роботу.

Така поведінка відразу ж викликала підозру у оперативників. Вони вирішили встановити особу чоловіка. Ним виявився 26-річний працівник підприємства. Пояснювати, чому він рано ішов з роботи, йому довелося не своєму керівництву, а міліціонерам. Довго відпиратися чоловік не став - повернув золотий ланцюжок, який ще не встиг здати у ломбард.

Заробітну плату він витратив на свята, тому придумав такий швидкий і простий, на його думку, шлях збагачення. Свій план негідник втілив у життя саме 17 квітня, оскільки вже ввечері мав їхати у відрядження. Це, на його думку, була сприятлива можливість уникнути покарання.

Тепер затриманого чекає довге "відрядження" у вигляді позбавлення волі на строк до дванадцяти років за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (Розбій). До речі, чоловік вже був раніше судимий за ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство).

 

Зараз ви читаєте новину «Злочинець з ножем і в масці пограбував буфетницю на Запоріжжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути