четвер, 15 березня 2012 13:27

На Донеччині грабіжники побили жінку бейсбольною биткою

На Донеччині грабіжники побили жінку бейсбольною биткою

У Докучаєвську скоєно розбійний напад на заправку. Побивши оператора, грабіжники зникли.

В 2.05 диспетчер станції "Швидкої допомоги" Докучаєвська Наталія Шевченко прийняла повідомлення про те, що на автозаправній станції невідомими побита молода жінка. До місця події виїхала бригада в складі фельдшера Олени Храптович і водія Олексія Кириченка. Після надання першої медичної допомоги потерпіла була доставлена в приймальне відділення міськлікарні.

Як розповів завідувач хірургічним відділенням стаціонару Валентин Вегнер, оператор АЗС Ірина Штирба надійшла пізно вночі з забоями голови, грудної клітини і дуже сильним нервовим потрясінням, пише donbass.ua.

"Зараз здоров'я і життя хворої поза небезпекою", - продовжив Валентин Федорович.

Пацієнтка палати № 9 - 27-річна Ірина Штирба, у якої малолітня дочка. На АЗС молода жінка працює з 2008 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Касира луганської АЗС застрелили під час пограбування

"Заснути не можу. Тільки заплющу очі, як перед очима постають картини минулої ночі. Близько двох годин я вийшла у справах на вулицю. І тут звідки не візьмись з'являється невідомий. В масці, з бейсбольною битою. "Це пограбування - крикнув він. - Я не жартую". Чесно зізнатися, те що відбувалося здалося мені безглуздим розіграшем. Однак невідомий підскочив впритул і вдарив мене битою по голові. Ну, а потім удари посипалися один за іншим. Схоже, нападника розлютило те, що я продовжувала триматися на ногах. Потім з боку долинув ще один чужий голос: "А де друга?". Напевно, малася на увазі моя напарниця Олена Тищенко. З останніх сил я кинулася бігти. Скочила в приміщення, де знаходилася моя напарниця, і впала", - розповіла потерпіла.

"На жаль, спроба встановити особу нападників по гарячих слідах результату поки не дала, - розказав начальник Докучаєвського міськвідділу міліції Василь Рябоконь. - А взагалі в цьому епізоді багато неясного. Оголосивши про пограбування, зловмисники чомусь покинули територію заправки, не спробувавши заволодіти грошима. Цілком ймовірно, їх щось злякало. Можливо, мужність Ірини. Пошук грабіжників ведеться в декількох напрямках. І я впевнений, що вони врешті-решт дадуть відповідь за скоєне".

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині грабіжники побили жінку бейсбольною биткою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути