пʼятниця, 13 липня 2012 16:54

Житель Миколаївщини, святкуючи свій день народження, отруївся формаліном

Житель Миколаївщини, святкуючи свій день народження, отруївся формаліном
Чоловік помер у реанімації. Фото: copypast.ru

У реанімаційне відділення Вознесенської ЦРЛ зі шлунковим отруєнням доставили 50-річного місцевого жителя, який, не приходячи до тями, помер.

Як з'ясували правоохоронці Вознесенського МВ УМВС України в Миколаївській області, останні два роки чоловік ніде не працював і зловживав спиртним. Він реагував на вмовляння дружини припинити пити і почати лікуватися і навіть кілька разів проходив курс лікування в спеціальній медичній установі, але бажаних результатів це не дало.

Встановлено, що в день трагедії чоловік святкував свій день народження. Компанію для такого свята не збирав, пив сам. Коли спиртне закінчилося, чоловік почав шукати, чого б випити ще. Купивши в аптеці пляшку настоянки і випивши її, знову не заспокоївся. Він дістався домашньої аптечки, де знайшов пляшечку із спиртом, який теж випив. Поряд з іншими скляними ємностями в аптечці знайшов пляшку без етикетки, і, вирішивши, що там має бути спирт, випив і його вміст. Це виявився формалін.

Зараз ви читаєте новину «Житель Миколаївщини, святкуючи свій день народження, отруївся формаліном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути