понеділок, 25 жовтня 2010 13:54

Зек вирішив вилікувати себе від імпотенції за допомогою педофілії

Зек вирішив вилікувати себе від імпотенції за допомогою педофілії
В одному з невеликих селищ Сімферопольського району звільнений ув'язнений вирішив "випробувати" свої втрачені на зоні сексуальні навички на 10-річній дитині.

40-річний житель Первомайського району нещодавно вийшов з в'язниці, де відбував покарання за грабіж. Опинившись на волі, він поїхав шукати свою колишню подругу, яка проживала під Сімферополем.

Коли пошуки не увінчалися успіхом, він випив спиртного у місцевій забігайлівці, а потім пішов знову бродити селом. Ходячи вулицями, приїжджий звернув увагу на 10-річну дівчинку, яка поверталася зі школи. Побачивши, що людей навколо немає, він зупинив дитину, ласкаво привітався і, взявши за руку, повів у затишне місце.

Там чоловік почав роздягати дівчинку, переконуючи її, що нічого поганого з нею не трапиться. Спочатку дитина буквально заціпеніла. Але коли відчула, що у діях чоловіка почали проявлятися звірині звички, вона прийшла в жах, різко вирвалася і стрімко побігла геть. Побоюючись, що його побачать, злочинець вирішив не переслідувати дитину.

Дівчинка в сльозах прибігла додому і все розповіла матері. Та негайно звернулася до міліції.

Через деякий час правоохоронцям вдалося затримати злочинця. Він зізнався у скоєному і розповів на допиті, що від тривалого сексуального утримання на зоні у нього перестало "виходити" з жінками, тому він вирішив спробувати повернути "старі навички" з дитиною.

Зараз підозрюваний перебуває в камері. Проти нього порушено кримінальну справу.

Первая крымская

Зараз ви читаєте новину «Зек вирішив вилікувати себе від імпотенції за допомогою педофілії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути