субота, 01 травня 2010 13:12

На Прикарпатті псих роздягався перед 8-річним хлопчиком

На Прикарпатті псих роздягався перед 8-річним хлопчиком

Близько дев'ятої години ранку мешканець  Івано-Франківська  вигулював собаку неподалік  річки  Бистриці. У поле зору потрапила досить пікантна картина: біля напівроздягнутого малюка стояв геть голий дорослий мужчина.

Очевидець події схитрував і запросив їх до найближчої кав"ярні. Уже звідти  він зателефонував  у міськвідділ міліції.

"Вже з крамниці правоохоронці затримали розбещувача. Ним виявився 53-річний мешканець Калуського району, інвалід з дитинства, який має хвороби психічного характеру", - сказав  Gazeta.ua керівник управління обласної міліції  по зв"язках із громадськістю Василь Гультайчук, 46 років.

За словами правоохоронців, чоловік  полюбляв подорожувати. Зазвичай приїжджав у Івано-Франківськ, де міг півдня кататися у міському тролейбусі.

Кілька днів тому чоловік у тролейбусі завів розмову з 8-річним хлопчиком і взявся провести дитину до будинку, де той проживає.Через день зустрів його знову і запропонував прогулятися біля річки.

Як повідомили Gazeta.ua у прес-службі СЗГ УМВС України в області психічно хвору людину правоохоронці передали під нагляд родичам. Вирішується питання про його направлення на чергове лікування в психо-неврологічний диспансер. 

Раніше повідомялося, що на Житомирщині суд позбавив волі на 11 з половиною років 58-річного громадянина Швейцарії педофіла-іноземця. Він упродовж кількох років приїздив до України і змушував дітей 11-ти і 13-ти років вступати з ним в інтимні стосунки.

Зараз ви читаєте новину «На Прикарпатті псих роздягався перед 8-річним хлопчиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути