середа, 13 жовтня 2010 14:00

На Запоріжжі 12-річна дитина відкупилася від педофіла за 100 грн

На Запоріжжі 12-річна дитина відкупилася від педофіла за 100 грн
Шокуючий злочин був скоєний на території Вільнянського району Запорізької області у вересні поточного року. Раніше судимий педофіл намагався зґвалтувати 12-річну дівчинку. Уникнути наруги дитині вдалося завдяки хитрості і 100 гривням.

"Це сталося в одній з багатоповерхівок. Злочинець дочекався поки сусідка піде на роботу, виламав двері в квартиру, де спала 12-річна дівчинка. Побачивши дитину, злочинець роздягнувся і близько півгодини мучив перелякану дитину, намагаючись задовольнити свою збочену пристрасть. Коли в нього нічого не вийшло, дівчинка попросилася в туалет. Там дівчинка забарикадувалася і запропонувала злочинцеві 100 грн за те, що він залишити її в спокої", - розповів прокурор Вільнянського району Запорізької області Валентин Пряников.

Гроші ґвалтівнику дівчинка запропонувала віддати на наступний день. Поки невідомо, чому педофіл погодився на її пропозицію. Це з'ясує слідство. Злочинця затримали швидко. Зараз відносно нього порушено кримінальну справу, проводяться експертизи. У тому числі йому доведеться пройти судово-психіатричну експертизу на осудність.

Репортер Запорожья

Зараз ви читаєте новину «На Запоріжжі 12-річна дитина відкупилася від педофіла за 100 грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути