четвер, 08 грудня 2016 18:59

Затримали грабіжників, які в масках напали на магазин

Затримали грабіжників, які в масках напали на магазин
zt16.ru

На Кіровоградщині поліцейські затримали двох грабіжників, які пів року були в розшуку. В травні вони пограбували магазин села Водяне Знам'янського району. Забрали з каси виручку і золоті прикраси жінки.

"Я власниця цього магазину. Того дня о пів на другу була в підсобці, розкладала товар. Почула, що хтось зайшов в магазин. Виходжу й бачу чоловіка середнього росту в масці з пістолетом. Подумала, що хтось жартує. Підійшла й посміхаюся, досить, що будете купляти. Раптом забігає майже такий самої статури ще один, теж в масці і гумових рукавицях. Цей, що з пістолетом вдарив мене по голові й притримав рукою, щоб я не впала. Я ще й подумала, гад такий, ще й культурний. Поки цей націлив на мене пістолет, другий шукав гроші. З каси взяв 1,8 тисячі гривень. Я сказала, що більше немає. Але він не повірив, нишпорив під ящиками з печивом і цукерками. Другий почав з мене зривати золоті сережки. Я сказала, щоб не смикав, сама віддала. Так само було із хрестиком з ланцюжком та масивним браслетом. Опісля першим на вулицю вибіг той, що з грошима. А цей тримав мене під прицілом, а потім і сам втік. На вулиці їх чекало таксі синього кольору", - розповіла Любов Федоренко.

Магазин розташований на трасі "Знам'янка-Олександрія".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школярка вистрибнула з 13-го поверху, виконуючи завдання квесту

"Водій таксі каже, що пасажири попросили зупинитися біля магазину і почекати їх. Злочинцями виявилися двоє чоловіків, одному 44 роки, інший на рік молодший. Один із них із Знам'янки, інший із сусідньої області. Постраждала вибігла на вулицю і покликала на допомогу. Затримати нападників намагалися працівники місцевого кафе. Лише після невдалої спроби викликали працівників поліції. В результаті проведених оперативно-розшукових заходів поліцейським недавно вдалося встановити та затримати підозрюваних. Ними виявилися двоє непрацюючих раніше судимих за подібні злочини", - розповів начальник Знам'янського відділу поліції Андрій Бензар.
Злочинцям загрожує від 7 до 10 років в'язниці з конфіскацією майна.

Зараз ви читаєте новину «Затримали грабіжників, які в масках напали на магазин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути