Ексклюзиви
четвер, 29 вересня 2011 15:35

Заступника Костусєва відпустили, незважаючи на звинувачення у хабарництві

Заступника Костусєва відпустили, незважаючи на звинувачення у хабарництві

Запобіжний захід заступнику міського голови Одеси Миколі Ільченко змінили на підписку про невиїзд.

Про це повідомила керівник служби інформації мерії Анна Осипчук. За її словами, про те, що віце-меру змінили запобіжний захід стало відомо через 10 хвилин після закінчення сьогоднішнього засідання виконавчого комітету Одеської міської ради.

У той же час мер Одеси Олексій Костусєв заявив, що впевнений: Миколу Ільченка виправдають. На думку мера це пов'язано з тим, що у його заступника не знайшли речових доказів участі в корупційній схемі. Що ж стосується заяви про те, що чиновник, який брав хабарі і ніс гроші Ільченко, то на думку мера це - не аргумент.

"Я запитав одного впливового чиновника в Києві, а якби цей чоловік сказав, що ніс гроші вам, вас би взяли під варту?" - зауважив мер.

Правоохоронці затримали віце-мера Миколу Ільченка 22 вересня. Також були затримані депутат міської ради від Партії регіонів Олег Гоцуляк та директор комунального підприємства "Побережье" Олег Кухтій. Передбачається, що через останніх заступник мера збирався отримати 25 тисяч доларів хабара від підприємців, які займаються торгівлею на пляжах міста.

Зараз ви читаєте новину «Заступника Костусєва відпустили, незважаючи на звинувачення у хабарництві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути