середа, 28 вересня 2011 19:05

Справа Волги: до суду викликали голову "Першого кредитного товариства"

Справа Волги: до суду викликали голову "Першого кредитного товариства"

Завтра у суді у справі екс-голови Держфінпослуг Василя Волги викличуть голову "Першого кредитного товариства" Андрія Азарова. Про це у коментарі Gazeta.ua повідомив колишній адвокат Волги Олег Король.

"Завтра в суд викликають голову "Першого кредитного товариства" Андрія Азарова. За наполяганням мого колеги Євгена Солодка, який зараз захищає Волгу, суд почав зачитувати всі матеріали, які стали підставами для порушення справи. У тому числі почали зачитивати заяву Азарова, яка стала приводом для порушення кримінальної справи. І в цій заяві немає слова про Волгу, тільки про Віктора Адамовича.

Згадаємо, що саме заява Азарова стала приводом для порушення кримінальної справи. Але у цій заяві жодного слова про Волгу. Тому суд вирішив, що справа стосується особистих інтересів Азарова і вирішив викликати його до суду. Цікаво. Тобто особистих інтересів Волги це не стосується і його не викликають. А от інтересів Азарова це стосується", - зауважив Король.

Засідання суду, на якому має бути Азаров, відбудеться завтра о 16.30 у Печерському суді.

Нагадаємо, у лютому Генпрокуратура порушила кримінальну справу щодо Віктора Адамовича — директора департаменту тимчасового адміністрування фінансово-кредитних установ Держфінпослуг. Його звинуватили в отриманні хабара 2 млн грн від голови наглядової ради однієї з кредитних спілок Одеси. Адамовича називали "правою рукою" Волги. 15 липня затримали директора департаменту юридичного забезпечення Держфінпослуг — Євгена Гантімурова та Олега Чернушенка, помічника Волги.

Зараз ви читаєте новину «Справа Волги: до суду викликали голову "Першого кредитного товариства"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути