четвер, 22 вересня 2011 13:26

Суддя не хоче бачити підсудного Волгу у суді

Суддя не хоче бачити підсудного Волгу у суді

Печерський райсуд відмовився давати дозвіл на присутність екс-керівника Держкомфінпослуг Василя Волги на засіданні щодо оскарження постанови про порушення проти нього кримінальної справи.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

На початку засідання адвокат Волги Євген Солодко подав три клопотання. Зокрема, щодо аудіо-фіксації засідання у присутності Волги та долучення до матеріалів справи рукописного тексту пояснення екс-керівника Держкомфінпослуг.

"Без Волги не можливо розглядати скаргу. Він має право давати суду пояснення. Без нього процес буде неповноцінним", - зазначив захисник.

Прокурор заявив, що не бачить необхідності у присутності Волги у залі засідань суду. Він зазначив, що всі доводи і підстави є у матеріалах кримінальної справи.

Після цього суддя Супрун на місці відмовила захисту щодо присутності Волги і оголосила технічну перерву. За цей час для засідання мають знайти інше приміщення і забезпечити аудіо-фіксацію.

Супрун також відмовилась заслухати колишнього адвоката Волги Короля, який заявив, що в нього є нова угода із Волгою. Він хотів зачитати своє клопотання. Однак суддя попросила його сісти на місце присутніх в залі, а не захисників, і не заважати судовому процесу.

Зараз ви читаєте новину «Суддя не хоче бачити підсудного Волгу у суді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути