вівторок, 20 вересня 2011 20:49

Волзі запропонували визнати себе винним в обмін на свободу

Волзі запропонували визнати себе винним в обмін на свободу

Екс-глава Державного комітету з регулювання фінансових послуг України Василь Волга заявляє, що йому пропонують звільнення з-під варти в обмін на визнання себе винним у кримінальних справах, які порушені проти нього.

"Слідство не приховує, що я можу позбутися того, що зі мною відбувається, за однієї умови: якщо візьму на себе те, що я не здійснював", - сказав він в Апеляційному суді Києва, де у вівторок розглядалася апеляція його адвоката на продовження йому арешту.

"Буквально вчора при проведенні очної ставки (з водієм Волги Віталієм Присяжнюком - ред.) мені було про це сказано: явка з повинною - ти йдеш на свободу і не мучишся", - зазначив Волга.

Він підкреслив, що в разі знаходження на волі не має наміру залишати територію України і готовий виконувати всі необхідні слідчі дії.

Як повідомлялося, Генеральна прокуратура України порушила ще одну кримінальну справу проти Волги за розтрату майна в зв'язку з тим, що його водій отримував в 2010 році зарплату як головний фахівець одного з відділів Держфінпослуг. Справу порушено стосовно Волги і його водія за ч. 3 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Раніше стосовно Волги порушено кримінальну справу за ст.368 ч.3 Кримінального кодексу за підозрою в отриманні хабара в розмірі $ 500 тис. за попередньою змовою осіб.

Зараз ви читаєте новину «Волзі запропонували визнати себе винним в обмін на свободу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути