четвер, 15 вересня 2011 11:02

Водія Волги зловили на підробці диплому про вищу освіту

Водія Волги зловили на підробці диплому про вищу освіту

Генеральна прокуратура України порушила стосовно співробітника Державного комітету з регулювання фінансових послуг України П., який значився головним спеціалістом одного з відділів Держфінпослуг і фактично був водієм екс-голови комітету Василя Волги, ще одну кримінальну справу за підробку диплома про вищу освіту.

Як повідомляє відділ зв'язків зі ЗМІ Генеральної прокуратури України в четвер, під час досудового слідства з'ясувалося, що цей співробітник під час оформлення на державну службу використовував підроблений диплом про отримання вищої освіти.

Справу порушено за ч. 2, 3 ст. 358 КК України (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їхній збут, використання підроблених документів).

Як повідомлялося раніше, днями Генпрокуратура порушила ще одну кримінальну справу проти Василя Волги за розтрату майна в зв'язку з тим, що його водій отримував в 2010 році зарплату як головний фахівець одного з відділів Держфінпослуг. Щодо цього співробітника також порушено справу за ч. 3 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Зараз ви читаєте новину «Водія Волги зловили на підробці диплому про вищу освіту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути