пʼятниця, 14 вересня 2012 11:43

Закарпатським депутатом, який стріляв у кафе, зайнялася прокуратура

Закарпатським депутатом, який стріляв у кафе, зайнялася прокуратура
Чоловік почав стріляти із нестандартної вогнепальної зброї. Фото: gunforum.com.ua

Учора прокурор Закарпатської області порушив кримінальну справу проти 37-річного депутата Білоцерківської сільської ради Рахівського району. Як стало відомо, чоловік зчинив бійку в сільській кав'ярні сусіднього, Тячівського, району, після чого стріляв із забороненого в Україні пістолету.

"Про те, що невідома особа зчинила бійку у кафе, повідомили відвідувачі одного з кафе-барів Тячівського району ще на початку травня. Люди розповіли, що під час бійки чоловік стріляв із пістолету. На місце пригоди виїхали співробітники райвідділу міліції. Тоді ж була порушена кримінальна справа за фактом хуліганства, - розповіла прес-секретар обласної прокуратури Закарпаття Вікторія Попович. – З'ясувалося, що невідомий чоловік, зайшовши до місцевої кав'ярні, спершу зчинив бійку, а потім почав стріляти із нестандартної вогнепальної зброї – гладкоцівкового самозарядного пістолету, призначеного для стрільби патронами несмертельної дії, марки "ZORAKI". До речі, цей пістолет є забороненим в Україні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донецька міліція стріляла по відвідувачам нічного клубу: вони не хотіли платити

Правоохоронці почали розслідувати справу. Однак пошук і допит свідків події затягнувся на кілька місяців. Кілька днів тому міліціонери розшукали винного. Ним виявився депутат Білоцерківської сільради сусіднього, Рахівського, району.

У розмові з кореспондентом Gazeta.ua сільський голова Білої Церкви Юрій Берінде запевняв, що не знає, проти котрого з депутатів порушили кримінальну справу. Згодом зізнався, що це місцевий підприємець Юрій Влад. Каже, чоловік має свою автостанцію і є доволі проблемною людиною.

"У нашому селі живуть два депутати-тезки на ім'я Юрій Влад. Обидва – підприємці, обидва – конфліктні. Один набрав мільйонні кредити і тепер у розшуку. Інший кілька місяців тому лежав у лікарні – скаржився, що його побили, - розповів Юрій Берінде. – Напевно справу порушили проти другого".

Зараз ви читаєте новину «Закарпатським депутатом, який стріляв у кафе, зайнялася прокуратура». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути