понеділок, 19 грудня 2011 15:51

П'яний житель Запоріжжя прострілив жінці ногу, коли шукав свій мобільник

П'яний житель Запоріжжя прострілив жінці ногу, коли шукав свій мобільник

Нетверезий житель Запоріжжя, подумав, що двоє хлопців нібито вкрали у нього мобільник, пішов розбиратися з ними до будинку, де проживав один із них. З собою він узяв пістолет. Під час бійки 24-річний хлопець вистрілив в ногу рідної тітки одного з хлопців, яка намагалася вгамувати хулігана. Про це повідомив помічник прокурора Заводського району Запоріжжя Дмитро Соловйов.

"Молодий чоловік пив ввечері пиво і коньяк з приятелями біля одного з магазинів по вулиці Билкіна, що на Кічкасі. Свій телефон, за його словами, він поклав на пачку сигарет поруч з собою. Повз проходили двоє 18-річних хлопців, які, знову ж таки за словами чоловіка, викрали мобільник. Він кинувся за ними. Один з хлопців, злякавшись, втік, а другий, після побиття, сказав, де живе його приятель", - розповів Дмитро Соловйов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В електропотязі "Фастів-Зернове" п'яний хуліган підрізав правоохоронця

Маючи при собі незареєстрований пістолет, який стріляв гумовими кулями, чоловік разом зі своєю подругою відправився розбиратися. Підійшовши до двору в приватному секторі Заводського району Запоріжжя, чоловік, незважаючи на пізню годину (пів-дванадцятої ночі), почав голосно матюкатися, вимагаючи, щоб хлопець повернув йому мобільник.

На крики вийшла тітка хлопця зі своєю неповнолітньою дочкою, зажадавши від п'яного чоловіка припинити хуліганство. Це розлютило дебошира. Він зайшов у двір, приставив пістолет до голови жінки і заявив, що пристрелить її. Щоб показати, що не жартує, чоловік вистрілив в дворового собаку, який сидів на ланцюгу.

Жінка не злякавшись озброєнного дебошира, спробувала вигнати того за ворота свого домоволодіння, і тут чоловік кілька разів вистрілив. Одна з куль влучила в ногу жінці. У цей момент з будинку вискочили два хлопці (які нібито викрали мобільник) з палицями в руках. Побачивши їх, чоловік втік, але вже вранці давав свідчення в міліції. А жінці викликали швидку допомогу, але поранення виявилося небезпечним.

Під час суду чоловік не визнав себе винним, заявивши, що на курок пістолета випадково натиснула сама жінка в той момент, коли виштовхувала його з двору. Таким чином, він не причетний до нанесення поранення. А тому і судити його немає за що.

"За звинуваченням у грубому порушенні громадського порядку, супроводжуваному особливою зухвалістю, вчинене із застосуванням зброї, заздалегідь заготовленої для нанесення тілесних ушкоджень суд засудив жителя Запоріжжя до 4 років позбавлення волі. Також суд постановив стягнути із засудженого на користь потерпілої 6 тисяч гривень в рахунок відшкодування моральної шкоди", - повідомив Дмитро Соловйов.

Вирок поки не набув законної сили.

Зараз ви читаєте новину «П'яний житель Запоріжжя прострілив жінці ногу, коли шукав свій мобільник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути